Iahnie de fasole

de Adi75 in Mancaruri de legume, 16 Feb 2014 | 4361 vizualizari

 

Fac aceasta reteta cand sunt in criza de timp , rapida , buna si satioasa .

 

INGREDIENTE

  • 4 cutii de fasole (425 ml fiecare)
  • 500 g carnati afumati
  • 200 g costita afumata
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • o crenguta cimbru uscat
  • 3 foi de dafin
  • ulei
  • sare , piper , boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se pune putin ulei intr- o cratita in care calim putin carnatii si costita deja portionata, apoi adaugam morcovii, ceapa taiata cubulete se lasa la se caleasca putin, punem piperul si boiaua de ardei dulce, apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba la foc mic cca 15 minute. Adaugam si fasolea scursa de apa, adaugam sucul de rosii, usturoiul taiat cubulete mici, foile de dafin si crenguta de cimbru, mai punem putina apa daca este nevoie, lasam sa mai fiarba 20 minute la foc mic . 

TIPS-URI

1

Pentru fatada pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica si calesc putina ceapa din cele doua , mai adaug putina boia si piper , se pun peste fasole dupa ce am oprit focul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu carnati de casa si boia iute