Iahnie de fasole cu carnati afumati

de Zamfira in Porc, 23 Sep 2012 | 8132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • carnat afumat
  • 4-5 catei usturoi
  • sare, piper
  • boia dulce
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati afumati:

Am lasat fasolea la inmuiat peste noapte si a doua zi am fiert-o schimband apa de trei ori. Cand fasolea a fiert, am strecurat-o si am pastrat o mica cantitate din zeama. Am curatat ceapa, ardeiul si le-am tocat marunt. Rosiile le-am taiat cubulete, iar usturoiul l-am pisat. Am calit ceapa, ardeiul si carnatii taiati rondele, am adaugat boia dulce, sare, piper, rosiile si fasolea fiarta. Peste toate turnam din zeama in care a fiert fasolea si-l mai fierbem 15 minute. In final adaugam usturoiul si patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Zamfira 1

24.09.2012, 23:35

MULTUMESC pentru aprecieri si voturi!

Aurelia 07_07 1

25.09.2012, 07:03

Super buni

lia maria 1

25.09.2012, 09:14

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan