Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita

de reisnaor_2006 in Porc, 26 Sep 2014 | 4078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe
  • carnati afumat
  • slanina de casa
  • 3-4 lg de bulion
  • patrunjel verde
  • 2-3 frunze de dafin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita:

Intr-o cratita punem fasolea la fiert cu sare.Legumele le taiem cubulete,carnatul il taiem felii subtiri.Dupa ce a fiert fasolea,o strecuram,separat in cratita calim carnatiul,adaugam legumele si fasolea strecurata.Adaugam apa cat sa acopere fasolea si o lasam sa dea in clocot,


Separat crestam cateva felii de slanina pe care le punem intr-o tigaie fara ulei si o lasam sa se rumeneasca,adaugam o ceapa taiata marunt la calit si bulionul.Adaugam totul peste fasole si mai lasam putin la fiert,Verificam de sare,adaugam piper,frunzele de dafin si patrunjel verde tocat marunt.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

26.09.2014, 16:22

Auci!Bunăciune vorba lui Medi!

elucubratiiculinare 1

27.09.2014, 09:33

perfecta

Rocsi 1

27.09.2014, 21:19

Ce imi place fasolica...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)