Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita

de reisnaor_2006 in Porc, 26 Sep 2014 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe
  • carnati afumat
  • slanina de casa
  • 3-4 lg de bulion
  • patrunjel verde
  • 2-3 frunze de dafin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita:

Intr-o cratita punem fasolea la fiert cu sare.Legumele le taiem cubulete,carnatul il taiem felii subtiri.Dupa ce a fiert fasolea,o strecuram,separat in cratita calim carnatiul,adaugam legumele si fasolea strecurata.Adaugam apa cat sa acopere fasolea si o lasam sa dea in clocot,


Separat crestam cateva felii de slanina pe care le punem intr-o tigaie fara ulei si o lasam sa se rumeneasca,adaugam o ceapa taiata marunt la calit si bulionul.Adaugam totul peste fasole si mai lasam putin la fiert,Verificam de sare,adaugam piper,frunzele de dafin si patrunjel verde tocat marunt.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

26.09.2014, 16:22

Auci!Bunăciune vorba lui Medi!

elucubratiiculinare 1

27.09.2014, 09:33

perfecta

Rocsi 1

27.09.2014, 21:19

Ce imi place fasolica...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole boabe cu afumatura