Porc cu seminte negre de mustar si legume

de papabundetot in Porc, 9 Aug 2014 | 4397 vizualizari

 

Pranzul de astazi a fost ceva extrem de aromat,ce va si recomand sa incercati,cu ingrediente putine dar savuroase.

In general as spune despre mine ca in materie de gusturi si mancarururi sunt oarecum atipica,pentruca nu pot manca aceeasi mancare de 2 ori si ori de cate ori gatesc cate ceva,dau un alt gust preparatului,chiar daca ingredientele de baza ar fi cam acelesi.

 

INGREDIENTE

  •  7- 8 felii pulpa de porc
  • 1 lingurita curry praf
  • 50 ml lapte
  • boia iute
  • nucsoara
  • ulei de trufe albe
  • otet balsamic
  • 1 lingurita seminte negre de mustar
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • Pentru garnitura:
  • cartofi
  • morcovi
  • boia
  • sare
  • ulei de porumb
  • seminte mustar,
  • seminte fenicul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu seminte negre de mustar si legume:

Am marinat carnea in lapte,ulei de trufe albe,curry,boia,nucsoara,am lasat-o sa stea in acest amestec 3-4 ore,apoi am pus peste carne cateva seminte de mustar negru si fenicul,zdrobite putin in mojar si am bagat-o la cuptor la foc mic impreuna cu marinata in care a stat, unde am lasat-o pana cand s-a inmuiat bine,spre final am dat focul mai tare pentru a o rumeni frumos.Cartofii si morcovii i-am taiat in bucati potrivite ca si marime,am pus peste ei sare,curry,boia,putin ulei de porumb si i-am pus intr-o tava tapetata cu o coala de hartie de copt inmuiata in apa rece si stoarsa bine.Hartia de copt am taiat-o mai mare in asa fel incat sa acopere atat fundul tavii dar si legumele din ea.Am lasat legumele sa se faca la foc mic si apoi le-am condimentat spre final si pe ele cu seminte negre de mustar si seminte de fenicul.Un preparat usor as spune eu,cu arome deosebite si echilibrate…exact pe gustul meu Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu seminte negre de mustar si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

10.08.2014, 11:07

MOKUSKA 1

11.08.2014, 09:29

Panacris 1

12.08.2014, 12:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu