Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

de Rocsi in Porc, 31 Ian 2012 | 4842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de porc fara os de 800 gr
  • 1 lingura cu varf unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • marar uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa imbracata in verdeata la cuptor:

Mai intai spalam bine pulpa.


Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa.


Cand incepe sa fiarba o spumam.


Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute,acoperita cu un capac.


Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.


Curatam usturoiul si il pisam.


Intr-un bol frecam putin untul.


Adaugam sare,piper,boia de ardei,busuioc,marar ,usturoiul si zeama de lamaie.


Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.


Patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam.


Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.


Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.


Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin,cu grija sa nu stricam invelisul verde,puneti pe un colt(daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).


Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.


Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.


Scoatem pulpa,rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.


Fiind gata o scoatem si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa imbracata in verdeata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Rocsi 1

14.12.2013, 19:29

Elena, Nadea va multumesc

robert_badica 1

15.07.2014, 09:31

Rocsi 1

15.07.2014, 12:10

Robert

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar