Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

de Rocsi in Porc, 31 Ian 2012 | 4679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de porc fara os de 800 gr
  • 1 lingura cu varf unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • marar uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa imbracata in verdeata la cuptor:

Mai intai spalam bine pulpa.


Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa.


Cand incepe sa fiarba o spumam.


Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute,acoperita cu un capac.


Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.


Curatam usturoiul si il pisam.


Intr-un bol frecam putin untul.


Adaugam sare,piper,boia de ardei,busuioc,marar ,usturoiul si zeama de lamaie.


Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.


Patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam.


Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.


Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.


Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin,cu grija sa nu stricam invelisul verde,puneti pe un colt(daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).


Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.


Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.


Scoatem pulpa,rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.


Fiind gata o scoatem si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa imbracata in verdeata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Rocsi 1

14.12.2013, 19:29

Elena, Nadea va multumesc

robert_badica 1

15.07.2014, 09:31

Rocsi 1

15.07.2014, 12:10

Robert

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar