Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

de Rocsi in Porc, 31 Ian 2012 | 6982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de porc fara os de 800 gr
  • 1 lingura cu varf unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • marar uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa imbracata in verdeata la cuptor:

Mai intai spalam bine pulpa.

Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem  pulpa.

Cand incepe sa fiarba o spumam.

Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute,acoperita cu un capac.

Dupa acest timp o scoatem cu o paleta  pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un bol frecam putin untul.

Adaugam sare,piper,boia de ardei,busuioc,marar ,usturoiul si zeama de lamaie.

Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.

Patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam.

Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.

Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.

Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin,cu grija sa nu stricam invelisul verde,puneti pe un colt(daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).

Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.

Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.

Scoatem pulpa,rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.

Fiind gata o scoatem si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa imbracata in verdeata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar