Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Fasolea am spalat-o si am lasat-o de pe o zi pe alta la inmuiat in apa,fierbe mai repede.Intr-o oala am pus fasolea la fiert,dupa ce a inceput sa fiarba am adaugat ciolanul spalat,pana fasolea a fiert am tocat ceapa cubulete si am calit-o in putin ulei,am adaugat bulionul si am mai lasat 5 minute pe foc.
Dupa ce a fiert fasolea am scos ciolanul si am taiat carnea de pe os bucati potrivite( pe care le-am servit langa fasole separat).
Peste fasole am adaugat ceapa calita impreuna cu bulionul,sare,piper si tarhon uscat si am lasat sa mai fiarba cateva minute.Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult