Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2015 | 6583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole
  • 1 ciolan afumat
  • 2 cepe potrivite
  • 150 gr de bulion
  • piper
  • sare
  • tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon:

Fasolea am spalat-o si am lasat-o de pe o zi pe alta la inmuiat in apa,fierbe mai repede.Intr-o oala am pus fasolea la fiert,dupa ce a inceput sa fiarba am adaugat ciolanul spalat,pana fasolea a fiert am tocat ceapa cubulete si am calit-o in putin ulei,am adaugat bulionul si am mai lasat 5 minute pe foc.

Dupa ce a fiert fasolea am scos ciolanul si am taiat carnea de pe os bucati potrivite( pe care le-am servit langa fasole separat).

Peste fasole am adaugat ceapa calita impreuna cu bulionul,sare,piper si tarhon uscat si am lasat sa mai fiarba cateva minute.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati afumati