Iepure intreg la cuptor

de susu in Mancaruri cu carne, 14 Oct 2014 | 12195 vizualizari

 

Iepurele il iau de la lidl, aduc mereu si sunt foarte buni

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure de crescatorie
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri vin rosu sec
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • 1 lg mustar
  • coriandru
  • oregano
  • boabe de piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • usturoi
  • 1/2 kg ciuperci
  • 3-4 cartofi
  • slaninuta afumata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure intreg la cuptor:

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana a doua zi. Punem in tava aragazului cartofii taiati in 4, ciupercile intregi, presaram boia, curry, cimbru, putin si putin  ulei, Punem iepurele intreg si 2 cani de apa. Acoperim cu folie si dam la cuptor vreo 30 de minute dupa care inlaturam folia si lasam sa se rumeneasca. Ungem iepurele din cand in cand cu sosul din tava. Cine doreste poate sa-l stinga cu o cana de vin rosu sau alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure intreg la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut la tava