Iepure la cuptor

de oana1993 in Mancaruri cu carne, 8 Mar 2014 | 12616 vizualizari

 

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • un iepure
  • 5 linguri ulei de masline
  • usturoi(dupa gust)
  • patrunjel uscat
  • busuioc
  • tarhon
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 frunze de dafin
  • piper boabe
  • 250 ml vin roze
  • 250 ml bulion
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • SOSUL:2 linguri ulei de masline
  • usturoi
  • 300 ml bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Se pune iepurele intr-un vas de yena,se face un bait din uleiul de masline sare piper,usturoiul taiat marunt,patrunjelul,busuiocul,tarhonul,cimbru,piperul boabe,frunzele de dafin.


Se unge iepurele cu acest bait,se toarna paharul de vin si se lasa la marinat pana a doua zi,in frigider.


A doua zi faceti un bait din bulion sare si putin ulei de masline,se pun morcovii taiati cubulete si ceapa taiata inele.


Se unge iepurele si se baga la cuptor,la 190 de grade timp de 2 ore.


Se scoate la fiecare jumatate de ora si se unge cu bulionul facut.


Se mai face si un sos din bulion usturoi,busuioc sare,piper si putin ulei de masline,se pune doua linguri de ulei de masline in tigaie pui usturoiul taiat maruntel,bulionul,lasi sa scada putin si la sfarsit adaugi sarea piperul si busuiocul.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oana1993 1

08.03.2014, 23:04

MotanLaOale 1

09.03.2014, 00:01

oana1993 1

09.03.2014, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Mâncare rece de iepure cu măsline