Impletitura cu branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 9 Oct 2013 | 1252 vizualizari

 

Stiti voi impletitura asta la moda :))

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 15-16 linguri de faina
  • 3 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 2 oua
  • 200-300 ml lapte caldut
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei

Umplutura

  • 300-400 gr branza dulce
  • 4-5 linguri de zahar
  • 4 linguri de gris
  • Un ou pentru uns.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura cu branza:

Aluat


Faina, sarea, zaharul, coaja de lamaie si ouale se pun in castron.


Drojdia se dizolva in lapte caldut si se pune in castron.Se adauga pe rand restul de lapte si se faramanata pana obtinem un aluat ce poate fi intins. La final se adauga uleiul , se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 40-50 min.


Umplutura


Branza se amesteca cu zaharul si cu grisul.


Asamblare


Aluatul se taie in trei. Fiecare parte se ia si se intinde.


Se pune branza , si se ruleaza.


La final se impletesc rulourile obtinute.


Se pue impletitura in tava, se unge cu ou si se da la cuptor la foc potrivit 40 min.


 

TIPS-URI

1

Se pot pune stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (26)

laura_n 1

09.10.2013, 17:30

este extraordinar de buna

Lia_ 1

10.10.2013, 06:26

ti-a iesit perfect ca de revista

Dea_Dea 1

10.10.2013, 09:12

Va multumesc dragilor!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32