Impletitura de carne cu sos de toamna

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 1832 vizualizari

 

Stiu ca nu este toamna, din pacate nici primavara :P dar cand am preparat reteta era toamna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa de porc
  • 400 g pulpa vitel
  • 3 mere golden
  • 1 para
  • 1 ceapa rosie
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura de carne cu sos de toamna:

Taiem carnea fasii subtiri. Le asezonam cu sare si piper apoi impletim o fasie de carne de porc cu una de carne de vitel si le prindem la capete cu scobitori. Incingem tigaia grill, o ungem cu putin ulei si coacem impletiturile cateva minute pe fiecare parte. Le lasam sa se racoreasca si pregatim sosul. Intr-o tigaie incingem putin ulei, adaugam ceapa taiata cubulete si o lasam pana devine sticloasa. Adaugam merele si para taiate tot cubulete, vin alb cat sa le acopere, saram si piperam dupa gust. Lasam pana se evapora vinul. Servim bucatele de carne cu sosul de fructe alaturi de un pahar de vin. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura de carne cu sos de toamna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie