Inele de calamar in aluat de clatite

de Panacris in Fructe de mare, 14 Feb 2012 | 4196 vizualizari

 

Calamar gatit "nesanatos" dar deosebit de gustos, acompaniat de cartofi prajiti si salata de fasole verde cu iaurt si usturoi.

 

INGREDIENTE

  • inele de calamar proaspete 400 g.
  • oua 2 bucati
  • faina alab de grau 
  • ulei de palmier 300 ml.
  • lapte degresat
  • sare iodata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar in aluat de clatite:

Se pregateste din faina, lapte, oua si un praf de sare un aluat ca pentru clatite, dar un pic mai consistent. Intre timp se incinge uleiul intr/un ceaun. Inelele de calamar se trec prin aluatul obtinut si se pun la prajit in uleiul incins. Se scot inelele dupa ce s/au rumenit pe ambele parti, se pun pe un servet de hartie absorbant. Calamarul se serveste fierbinte stropit cu zeama de lamaie sau alaturi de cartofi prajiti si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar in aluat de clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

14.02.2012, 13:49

trebuie sa fie bun

lia maria 1

14.02.2012, 17:22

tare mult imi place calamar-ul a mai ramas ceva si pentru mine

Panacris 1

14.02.2012, 20:26

Mai facem o tura pentru tine Lia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

ieri la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

ieri la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

ieri la 18:21

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

ieri la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

ieri la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

ieri la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt