Inele de calamari

de brunetica in Fructe de mare, 31 Oct 2011 | 3519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. inele de calamari ,
  • faina ,
  • sare ,
  • lamaie ,
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamari:

Inelele de calamari le spalam le tavalim prin faina si le punem la prajit intr-o fripteuza sau intr-o tigaie cu mult ulei . Uleiul trebuie sa fie incins .

Cand sunt prajite le asezam pe o farfurie tapetata cu servet de bucatarie pentu a absorbi excesul de  ulei. Le stropim cu zeama de ulei si un praf de sare si le servim calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

11.11.2011, 18:44

ma gandesc ca poate le stropesti cu zeama de la lamaie nu cu ulei daca tot le scoti pe hartia absorbanta... altfel arata bine

Criss 1

11.11.2011, 20:27

Super! Doar prin faina le dai, fara ou?

lia maria 1

21.11.2011, 18:11

imi plac la nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!