Inele de calamari

de brunetica in Fructe de mare, 31 Oct 2011 | 3698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. inele de calamari ,
  • faina ,
  • sare ,
  • lamaie ,
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamari:

Inelele de calamari le spalam le tavalim prin faina si le punem la prajit intr-o fripteuza sau intr-o tigaie cu mult ulei . Uleiul trebuie sa fie incins .


Cand sunt prajite le asezam pe o farfurie tapetata cu servet de bucatarie pentu a absorbi excesul de ulei. Le stropim cu zeama de ulei si un praf de sare si le servim calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

11.11.2011, 18:44

ma gandesc ca poate le stropesti cu zeama de la lamaie nu cu ulei daca tot le scoti pe hartia absorbanta... altfel arata bine

Criss 1

11.11.2011, 20:27

Super! Doar prin faina le dai, fara ou?

lia maria 1

21.11.2011, 18:11

imi plac la nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu creveti si calamari