Inele de foi cu branza si verdeata

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 3332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie aluat foitat
  • 150 g telemea rasa marunt
  • 1 lingura smantana
  • chimen
  • verdeata proaspata
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de foi cu branza si verdeata:

Foaia se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei.

Se face un amestec din branza, chimen, verdeata tocata, piper si smantana care se intinde pe foaia de aluat, apoi o taiem in dreptunghiuri. Se rasuceste fiecare bucata ca sa obtinem un inel  si se suprapun putin capetele ca sa nu se desfaca. Se coc pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de foi cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 08:42

imi place forma pe care i-ai dat-o..................frumos si gustos

madi_marin 1

05.03.2010, 09:19

Teo....stiu...tot la tine m-am gandit cand le-am preparat....

Bunica 1

06.03.2010, 09:18

Sunt foarte interesant modelate! Foietajele ci branza imi plac sub orice forma

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnati de Plescoi in aluat