Inele de somon cu garnitura de orez

de corina241 in Somon, 1 Ian 2011 | 5369 vizualizari

 

Se zice ca in prima zi a anului sa manacam peste si asa vom trece mai usor ...,precum pestele prin ape.Va doresc un An Nou cu multe bucurii,fericire si mult noroc!!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 inele somon proaspat
  • 1 cescuta de orez
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste din comert,daca preferati
  • 1 lingura de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de somon cu garnitura de orez:

Pestele se condimenteaza bine si il dam la frigidem pentru 1 ora.


Pregatim o tigaie intinsa speciala pentru gratar si punem inelele de somon la foc potrivit,acoperite cu un capac,fara a pune ulei.Va devenii usor suculent si astfel se va patrunde bine.Il intoarcem din cand in cand,iar cand sucul s-a evaporat avem grija sa nu se arda.


Orezul se spala in apa rece si apoi il scurgem,ardeii ii taiem in cubulete mici si punem totul intr-o craticioara cu putin ulei.Adaugam sare si piper,putina apa si lasam sa fiarba bobul de orez.


Punem orezul si ardeiul intr-un pahar si-l rasturnam pe farfurie formand mici ''capite'';).Asezam inelele de somon langa orez si servim cu lamaie si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de somon cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Crista_Luca 1

01.01.2011, 20:41

iaiiiii ce bine arata ...salivez .....

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:04

ce bine arata

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:50

foarte frumos arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti serviti cu paste nerro di sepia