Somon cu garnitura de cartofi cu rozmarin

de Bunica in Somon, 15 Oct 2013 | 3641 vizualizari

 

Un preparat foaaaaaaaaaaarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • o bucata somon
  • 1 vf. cutit de sare
  • 1 vf. cutir piper
  • 1/2lingurita condimente pentru peste
  • 50 ml. vin alb
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 cartofi
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 ml. apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu garnitura de cartofi cu rozmarin:

Sarea ,piperul si rozmarinul se amesteca.


Se ia bucata de somon,se pudreaza cu acest amestec si se lasa cateva ore la frigider.


Intr-o tigaie antiaderenta se pune pestele si 50 ml. vin.


Se pune capacul ,lasandu-se la fiert cate 3-4 minute pe fiecare parte.


Apoi se adauga uleiul si se mai lasa 2-3 min. fara capac, pe fiecare parte pentru a se rumeni frumos.


Cartofii se curata,spala si se taie in felii mai groase.


Se pun intr-un vas yena,condimentam ,adaugam uleiul, apa si introducem la cuptor pentru a se rumeni frumos.


Somonul se serveste alaturi de cartofi si un pahar cu vin alb,cine doreste.



 

TIPS-URI

1

Se pot pune condimentele agreate de fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu garnitura de cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lia_ 1

16.10.2013, 15:31

Gustos! cred si eu! ...cu somoneala, e-heee

Krystyan Trendy 1

13.01.2014, 08:00

apetisant

Adele 1

16.06.2014, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu cartofi si maioneza la cuptor