Inghetata - Gelato

de ana in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 2767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 2 esente de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata - Gelato:

Laptele se aduce la punctul de fierbere ,timp in care frecam galbenusurile cu zaharul pana devin albicioase.Treptat incorporam laptele fierbinte in galbenusuri ,apoi le fierbem la bain marie pana capata consitenta unei smantani.


O congelam pentru 3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata - Gelato" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

nadina73 1

01.06.2010, 22:31

ana nu vad nici o bezea unde sant?le-ai mancat si nu le-ai pozat?

nadina73 1

01.06.2010, 22:31

ana is pe z¡faza nu ma culca pana nu manc bezele de la tine..........astept sa nu ma faci sa ma culc flamanda

ana 1

02.06.2010, 08:57

Nadina sper ca nu m-ai asteptat pana in dimineata aceasta ,eram foarte obosita si nu am avut timp

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Profiterol