Inghetata cu avocado si ciocolata

de gaby_gabytza in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml smantana
  • 300 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura faina
  • esenta de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 avocado
  • 100 g ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu avocado si ciocolata:

Ciocolata o bagam la congelator,


Intr-o cratita adaugam laptele,zaharul,faina,galbenusurile,amestestam bine si punem pe foc amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca,acoperim cu folie si lasam sa se raceasca bine.


Intre timp mixam frisca bine si o amestecam cu avocado(care l-am pisat cu blenderul) adaugam crema de vanilie, ciocolata data prin razatoarea mica, amestecam bine si turnam compozitia intr-o caserola.


Amestecam din cand in cand pentru a sparge acele de gheata.


Am servit inghetata in cornete si decorat cu fulgi de cocos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu avocado si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

30.06.2016, 18:49

MotanLaOale 1

30.06.2016, 21:02

angela62 1

22.08.2016, 10:36

este delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti integrali cu merisoare si nuca