Inghetata cu bombonele decorative

de Lau in Dulciuri, 17 Iun 2016 | 487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml smantana
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri miere de albine
  • 4 galbenusuri
  • 1 pastaie de vanilie
  • bombonele decorative
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu bombonele decorative:

Intr-o cratita adaugam smantana (eu am folosit smantana de tara) laptele si punem pe foc.


Intre timp batem galbenusurile cu miezul de la vanilie, un pic de lapte rece, adaugam peste lapte cand incepe sa fiarba amestecand continuu pana ce se ingraosa ca o budinca,


Luam de pe foc, adaugam mierea de albine,amestecam si acoperim cu folie alimentara.


Cand s-a racit adaugam bomboanele decorative si dam la congelator cateva ore amestecand din cand in cand,


Inainte de servire scoatem cu cateva min caserola.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu bombonele decorative" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

20.06.2016, 15:00

miki_a 1

28.06.2016, 08:53

Meea 1

10.08.2016, 23:21

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura cu bere Guinness si ciocolata - Guinness Cake