Panna cotta

de ela in Dulciuri, 26 Ian 2010 | 4116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana pt frisca
  • 200ml lapte
  • 100gr zahar
  • 1baton vanilie
  • 1esenta vanilie
  • 3 foi gelatina
  • cateva linguri dulceata de capsuni
  • 50ml lichior de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pune pe foc smantana,laptele,zaharul,batonul de vanilie taiat marunt si fierbi 10min.Inmoi gelatina in apa rece cateva minute apoi o strcori si o pui in crema de vnilie fierbinte si amesteci usor pana se dizolva complet gelatina.Lasi compozitia sa se raceasca,apoi o torni in boluri umezite cu apa rece.Lasi la frigider cateva ore ca sa se intareasca compozitia.Inmoi bolurile in apa fierbinte ca sa se desprinda compozitia si rastorni pe o farfurioara.Ornezi cu dulceata amestecata cu lichior sau cu sirop de ciocolata amestecat cu lichior

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ramo_cata 1

11.02.2010, 19:56

LA MULTI ANI ELA!!!!

ela 1

11.02.2010, 20:32

multumesc muuuuult fetelor

elena1988 1

10.02.2011, 16:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui