Panna cotta

de ela in Dulciuri, 26 Ian 2010 | 5007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana pt frisca
  • 200ml lapte
  • 100gr zahar
  • 1baton vanilie
  • 1esenta vanilie
  • 3 foi gelatina
  • cateva linguri dulceata de capsuni
  • 50ml lichior de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pune pe foc smantana,laptele,zaharul,batonul de vanilie taiat marunt si fierbi 10min.Inmoi gelatina in apa rece cateva minute apoi o strcori si o pui in crema de vnilie fierbinte si amesteci usor pana se dizolva complet gelatina.Lasi compozitia sa se raceasca,apoi o torni in boluri umezite cu apa rece.Lasi la frigider cateva ore ca sa se intareasca compozitia.Inmoi bolurile in apa fierbinte ca sa se desprinda compozitia si rastorni pe o farfurioara.Ornezi cu dulceata amestecata cu lichior sau cu sirop de ciocolata amestecat cu lichior

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de portocale cu mere