Inghetata cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 13 Iun 2016 | 732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar vanilat
  • 1 lingurita amidon
  • 300 ml frisca
  • 3 linguri zahar
  • capsuni
  • biscuiti
  • bete de inghetata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni:

Intr-o cratita punem laptele si zaharul la foc si cand incepe sa fiarba adaugam amidonul dizolvat cu putin lapte.amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.


Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine.


Intre timp mixam frisca impreuna cu zaharul si amestecam cu crema de vanilie.


In pahare de unica folosinta adaugam crema-biscuiti maruntiti-capsuni taiati felii pe margine(ca la cheesecake)crema deasupra,infingem cate un bat de inghetata si dam la congelator cateva ore.


Inainte de servire se scoate cu cateva minute inainte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:06

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 10:14

Lau 1

17.06.2016, 19:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni