Inghetata cu capsuni si dulceata de afine

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 8 Apr 2011 | 2765 vizualizari

 

Pofta de dulce!

 

INGREDIENTE

  • 50 gr lapte
  • dulceata de afine, (nelipsita :P)
  • 250 gr de capsuni
  • 500 gr de frisca lichida
  • 150 gr ciocolata alba
  • esenta de vanilie
  • o jumatate de lamaie pentru suc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni si dulceata de afine:

Incepem prin a topi ciocolata in cele 50 gr de lapte (in bain-marie) si dupa ce se raceste complet, o incorporam in frisca mixata impreuna cu sucul de lamaie si cu esentele. Adaugam capsunile pasate in blender si omogenizam compozitia.


Asezam inghetata in cupe, pe care le vom pastra la rece (in congelator) pentru aproximativ 12 ore.


Se serveste cu "topping" de afine!

 

TIPS-URI

1

Sucul de lamaie intareste frisca, astfel ca nu mai este necesar intaritorul artificial

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni si dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MVMih 1

11.06.2011, 10:28

Oau!

Dya Daniela Andrei 1

11.06.2011, 22:27

Si penrtu tine Eduard!

Dya Daniela Andrei 1

11.06.2011, 22:28

MVMih

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata si topping de fructe de padure