Inghetata cu lamaie si capsuni

de diaconta in Dulciuri, 16 Iun 2016 | 726 vizualizari

 

Adooooor îngheţata!
Sigur că mi-ar fi tare de folos o maşină pentru îngheţată,dar dacă nu am,nu înseamnă că nu pot să pregătesc îngheţată în casă.
 
Sigur că nu a ieşit la fel de cremoasă dar a fost foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 90 ml zeama de lamâie
  • Vanilie
  • 400 ml smântâna pentru frisca
  • 800 g capsuni
  • Visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu lamaie si capsuni:

Am mixat ouale cu zaharul,am adaugat zeama de lamâie,vanilia si am pus pe baie de aburi.


Am amestecat pâna ce compozitia s-a îngrosat,apoi am lasat sa se raceasca.


Am mixat smântâna pentru frisca.


Am curatat capsunii,apoi i-am pasat în blenderul Breville.


Am împartit frisca în doua,jumatate am amestecat-o cu capsunii iar cealalta jumatate cu crema de lamâie.


Am pus într-o caserola alternative straturi de înghetata de capsuni si de lamâie si am adaugat visine si bucati de capsuni.



Nu am amestecat în ea pentru ca vroiam sa ramana straturile separate dar astfel cea cu lamâie a ramas mai cremoasa decât cea cu capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu lamaie si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

18.06.2016, 18:43

Super delicioasa!

Xandrinne 1

19.06.2016, 08:48

mena29 1

21.06.2016, 12:28

E cald tare afara asa ca e tocmai ce ne trebuie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Estonian Kringel