Inghetata cu lamaie si capsuni

de diaconta in Dulciuri, 16 Iun 2016 | 934 vizualizari

 

Adooooor îngheţata!
Sigur că mi-ar fi tare de folos o maşină pentru îngheţată,dar dacă nu am,nu înseamnă că nu pot să pregătesc îngheţată în casă.
 
Sigur că nu a ieşit la fel de cremoasă dar a fost foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 90 ml zeama de lamâie
  • Vanilie
  • 400 ml smântâna pentru frisca
  • 800 g capsuni
  • Visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu lamaie si capsuni:

Am mixat ouale cu zaharul,am adaugat zeama de lamâie,vanilia si am pus pe baie de aburi.


Am amestecat pâna ce compozitia s-a îngrosat,apoi am lasat sa se raceasca.


Am mixat smântâna pentru frisca.


Am curatat capsunii,apoi i-am pasat în blenderul Breville.


Am împartit frisca în doua,jumatate am amestecat-o cu capsunii iar cealalta jumatate cu crema de lamâie.


Am pus într-o caserola alternative straturi de înghetata de capsuni si de lamâie si am adaugat visine si bucati de capsuni.



Nu am amestecat în ea pentru ca vroiam sa ramana straturile separate dar astfel cea cu lamâie a ramas mai cremoasa decât cea cu capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu lamaie si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

Rocsi 1

18.06.2016, 18:43

Super delicioasa!

Xandrinne 1

19.06.2016, 08:48

mena29 1

21.06.2016, 12:28

E cald tare afara asa ca e tocmai ce ne trebuie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem