Inghetata cu mascarpone si fructe de padure

de Bucatardinpasiune in Dulciuri, 2 Mai 2013 | 7922 vizualizari

 

Inainte de a doua plaja pe anul asta, va ademenesc cu o delicioasa inghetata, tocmai buna pentru cele 25 de grade de afara!

 

INGREDIENTE

  • - 250 gr. mascarpone,
  • - 250 gr. fructe de padure (eu am folosit congelate, ca-s mai accesibile in perioada asta, dar, daca va da mana, puteti folosi proaspete),
  • - 3 galbenusuri,
  • - 3 linguri zahar,
  • - 200 ml. frisca lichida.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu mascarpone si fructe de padure:

Decongelam fructele de padure si le pasam usor cu o furculita, astfel incat sa ramana si fructe intregi. Mascarponele se mixeaza cu frisca lichida, iar galbenusurile cu zaharul.


Apoi turnam mixul de galbenusuri si zahar, peste cel de mascarpone si frisca si mai mixam putin.


Incorporam cu ajutorul unei spatule fructele de padure pasate.


Asezam compozitia intr-o caserola si o introducem in congelator pentru aproximativ 5 ore.


Simplu, dar delicios! Va garantez!


Enjoy!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu mascarpone si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

ilinca_rox 1

05.08.2014, 13:08

Foarte buna si interesanta reteta!

Aurelia 07_07 1

03.01.2016, 11:23

Ancutsa 1

16.06.2016, 17:57

Mmmm, foarte apetisanta! Si frumoasa prezentarea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu fructe de padure