Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 4 Iul 2009 | 2610 vizualizari

 

Daca ma gandesc bine la cutia aceea mare de Nesquik pe care o am,cred ca o buna perioada aceasta inghetata nu va lipsi din congelator...:)))

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura miere
  • 4-5 linguri Nesquik
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • Pentru sosul de ciocolata:
  • 30 g ciocolata amaruie
  • 50 g lapte condensat
  • 2 linguri lapte
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema.


Adaugam si cacaoa Nesquik.


Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider pana la racirea completa.


Adaugam frisca batuta putin si omogenizam.


Dam la congelator pentru cel putin 4 ore.

In primele 2 ore,din ora in ora,scoatem vasul din congelator si mixam bine bine,sa spargem acele de gheata,apoi lasam pana la congelarea completa.


A iesit o inghetata foooooarte buna,fara pic de ace.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

04.07.2009, 22:55

Natalia deja a incercat reteta si a zis ca nu mai ramane nimic pentru maine!

Irina 1

05.07.2009, 22:17

Uite, n-am stiut ca daca scoti inghetata de la congelator si o mai mixezi scapam de ace. Am mai invatat ceva azi! Mersi, Miha!

Miha 1

07.07.2009, 23:10

Cu mare placere Irina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Kiss