Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 2102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri lapte praf
  • 50 g ciocolata alba
  • 4 linguri cacao Nesquik
  • 300 ml lapte
  • 100 g mascarpone
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul si laptele praf. Daca amestecul e prea vascos puneti putin lapte. Dupa ce amestecul a devenit ca o crema se pune restul de lapte si ciocolata alba. Se pune la fiert la foc mic, amestecand continuu. Cand a capatat consistenta unei smantani, se da deoparte si se lasa la racit.


Se adauga cacao Nesquik, se omogenizeaza. Se adauga si mascarpone, se omogenizeaza si se da la congelator pana la congelarea completa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sylvia 1

14.06.2010, 17:18

5 furculite

ela 1

14.06.2010, 21:34

asta cred ca e pt mine,nu pt Gaby

Cris2711 1

09.04.2011, 16:10

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dobos tort