Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 2016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri lapte praf
  • 50 g ciocolata alba
  • 4 linguri cacao Nesquik
  • 300 ml lapte
  • 100 g mascarpone
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul si laptele praf. Daca amestecul e prea vascos puneti putin lapte. Dupa ce amestecul a devenit ca o crema se pune restul de lapte si ciocolata alba. Se pune la fiert la foc mic, amestecand continuu. Cand a capatat consistenta unei smantani, se da deoparte si se lasa la racit.


Se adauga cacao Nesquik, se omogenizeaza. Se adauga si mascarpone, se omogenizeaza si se da la congelator pana la congelarea completa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sylvia 1

14.06.2010, 17:18

5 furculite

ela 1

14.06.2010, 21:34

asta cred ca e pt mine,nu pt Gaby

Cris2711 1

09.04.2011, 16:10

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu