Inghetata cu pepene galben

de Gicuta69 in Dulciuri, 10 Aug 2015 | 5024 vizualizari

 

Ingheta cu pepene galben este un deliciu de care trebuie sa ne bucuram in zilele caniculare.

 

INGREDIENTE

  • 400 g miez de pepene galben
  • 500 ml frisca lichida
  • 4 linguri cu zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1-2 linguri cu suc de lamaie

Pentru decor:

  • ciocolata neagra topita in frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu pepene galben:

Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene.

Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat.

La sfarsit adaugam sucul de lamaie.

Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula.

Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator


Dupa 30-40 de minute cand a inceput sa inghete, scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata.


Operatia se repeta la interval de 30-40 minute, cel putin de trei ori.


La servire, ornam cu ciocolata topita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

miki_a 1

11.08.2015, 00:31

Ksenya 1

11.08.2015, 09:08

imi place reteta,imi place si ca le-ai prezentat in cupele alea

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08