Inghetata cu pepene galben

de Gicuta69 in Dulciuri, 10 Aug 2015 | 9364 vizualizari

 

Ingheta cu pepene galben este un deliciu de care trebuie sa ne bucuram in zilele caniculare.

 

INGREDIENTE

  • 400 g miez de pepene galben
  • 500 ml frisca lichida
  • 4 linguri cu zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1-2 linguri cu suc de lamaie

Pentru decor:

  • ciocolata neagra topita in frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu pepene galben:

Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene.

Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat.

La sfarsit adaugam sucul de lamaie.

Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula.

Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator


Dupa 30-40 de minute cand a inceput sa inghete, scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata.


Operatia se repeta la interval de 30-40 minute, cel putin de trei ori.


La servire, ornam cu ciocolata topita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

miki_a 1

11.08.2015, 00:31

Ksenya 1

11.08.2015, 09:08

imi place reteta,imi place si ca le-ai prezentat in cupele alea

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Nugat glace', by Radu Popovici