Inghetata cu placi crocante

de janet in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 2072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru placi avem nevoie de
  • -25 gr de faina
  • -70 gr de zahar pudra
  • -25 gr unt
  • -15 ml de suc de zmeura si lamiie(in cazul meu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu placi crocante:

Topim untul,intr-un bol apoi incorporam celelalte ingrediente.Punem la rece pentru 15 min.Pregatim o tava ,tapetata cu hirtie de copt.Punem cite o jumarate de lingurita din pasta facuta,dam forma alungita si punem la cuptor pentru 3 min.


Cind le-am scos ,le lasam sa se racoreasca unpic. Pe coada unei linguri de lemn, sa fie cilindrica, punem folie de aluminiu,luam usor placa din tava si o infasuram pe coada lingurii.Cind s-a racit le tragem cu grija,pentru ca sint casante.Astea sint cu suc de zmeura .Cele cu suc de lamiie ,le-am infasurat pe sucitor.

Am decorat farfuriea cu ciocolata topita si am pus-o la frigider pentru 10 min.Dupa ce s-a intarit ciocolata ,punem pe farfuie un biscuite sau o rondea de ananas si peste punem inghetata(de care dorim) pe care am decorat-o cu aceste placi si citeva fructe de padure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu placi crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ela 1

11.04.2010, 17:18

foarte frumos

nadina73 1

11.04.2010, 22:57

felicitari super super super nota 10 5 furculite mari

janet 1

12.04.2010, 09:40

Multumesc,mult pentru aprecieri,fetelor!Poate nu ma credeti ,dar sa stiti ca pentru mine conteaza foarte mult parerea voastra.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere turnata