Inghetata cu placi crocante

de janet in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 1667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru placi avem nevoie de
  • -25 gr de faina
  • -70 gr de zahar pudra
  • -25 gr unt
  • -15 ml de suc de zmeura si lamiie(in cazul meu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu placi crocante:

Topim untul,intr-un bol apoi incorporam celelalte ingrediente.Punem la rece pentru 15 min.Pregatim o tava ,tapetata cu hirtie de copt.Punem cite o jumarate de lingurita din pasta facuta,dam forma alungita si punem la cuptor pentru 3 min.

Cind le-am scos ,le lasam sa se racoreasca unpic. Pe coada unei linguri de lemn, sa fie cilindrica, punem folie de aluminiu,luam usor placa din tava si o infasuram pe coada lingurii.Cind s-a racit le tragem cu grija,pentru ca sint casante.Astea sint cu suc de zmeura .Cele cu suc de lamiie ,le-am infasurat pe sucitor.
 Am decorat farfuriea cu ciocolata topita si am pus-o la frigider pentru 10 min.Dupa ce s-a intarit ciocolata ,punem pe farfuie un biscuite sau o rondea de ananas si peste punem inghetata(de care dorim) pe care am decorat-o cu aceste placi si citeva fructe de padure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu placi crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu placi crocante-0
Inghetata cu placi crocante-1
Inghetata cu placi crocante-2
Inghetata cu placi crocante-3
Inghetata cu placi crocante-4

COMENTARII (9)

ela

ela 1

11.04.2010, 17:18

foarte frumos

nadina73

nadina73 1

11.04.2010, 22:57

felicitari super super super nota 10 5 furculite mari

janet

janet 1

12.04.2010, 09:40

Multumesc,mult pentru aprecieri,fetelor!Poate nu ma credeti ,dar sa stiti ca pentru mine conteaza foarte mult parerea voastra.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!