Inghetata cu visine si frappe

de CookieMonster in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g frisca lichida
  • 1 plic de frappe
  • 100 g visine fara samburi
  • 1 lingurita zahar brun
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu visine si frappe:

1. Visinile curatate de samburi de lasa putin la scurs.


2. Se bate bine frisca. Mixand in continuare se adauga plicul de frappe, zaharul brun ( frisca era neindulcita) si visinile scurse.


3. Se da la congelator 2 - 3 ore.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Nu trebuie folosit mult zahar pentru ca frappe-ul este deja indulcit

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu visine si frappe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

laura_n 1

08.09.2013, 15:00

m-ai dat pe spate de cand am vazut poza
musai, musai sa o fac

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:16

Rocsi multumesc

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:17

Laura incerc-o pentru ca este delicioasa!!! La mine s-a terminat foarte repede

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro