Inghetata de visine

de Xandrinne in Dulciuri, 18 Aug 2013 | 929 vizualizari

 

O inghetata delicioasa, perfecta pentru o zi fierbinte de vara; noua ne-a placut foarte mult. Am pregatit-o pentru proiectul Dianei, proiect intitulat Sunday lunch.

 

INGREDIENTE

  • 300 g vișine,
  • 150 g zahăr (mai mult/mai puțin, după gustul fiecăruia),
  • 1 găletușă de smântână, de 900 g, 15%, Napolact am folosit eu.
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de visine:

Blenduim vișinele, le presărăm cu zahăr și le punem la fiert. Lăsăm să fiarbă, câteva clocote, până se topește zahărul. Lăsăm la răcorit.


Amestecăm apoi piureul de vișine cu smântâna.


Amestecul cremos obținut îl dăm la congelator, câteva ore. O dată pe oră scoatem înghețata din congelator, o amestecăm și o dăm iar la frig.

 

TIPS-URI

1

Dacă aveți mașină de înghețată, folosiți-o cu încredere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

18.08.2013, 17:53

Pe langa faptul ca e delicioasa are si o culoare frumoasa

merisor 1

19.08.2013, 09:14

Mi-e pofta!

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu visine si frappe