Inghetata cu zmeura si mascarpone

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 4030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zmeura;
  • 250 g mascarpone;
  • 5 linguri zahar (sau dupa gust).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu zmeura si mascarpone:

Se clateste zmeura cu apa rece si se pune in blender. Se adauga branza mascarpone si zaharul. Se porneste blenderul si se amesteca toate ingredientele pana la omogenizare. Se mai adauga zahar daca este cazul. 

Se transfera crema obtinuta intr-o caserola sau in forme pentru inghetata si se baga la congelator. 

Inghetata este mai buna dupa ce se topeste putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu zmeura si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

30.06.2016, 19:23

Delicioasă!

Rocsi 1

30.06.2016, 21:43

Mmm, cu zmeura, vreau si eu!

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:15

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca