Inghetata de Banane

de Furnicuti in Dulciuri, 3 Aug 2011 | 2351 vizualizari

 

Reteta e preluata dintr-o brosura de retete de si cu inghetata. Este foarte simpla si buuuuna

 

INGREDIENTE

  • 3 banane potrivite (cam 700g)
  • 600 ml frisca lichida neindulcita
  • 200 g miere
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura fulgi de cocos
  • un pliculet zahar vanilat

 

Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de Banane:

Pasam bananele si le amestecam cu mierea, zeama de lamaie si fulgii de cocos. Batem frisca, iar spre sfarsit adaugam zaharul vanilat, mixand in continuare.



Peste amestecul de banane adaugam frisca, omogenizam si turnam intr-un vas pe care-l vom pune la congelator cateva ore.



 

TIPS-URI

1

daca vreti sa fie mai cremoasa, o puteti amesteca la fiecare ora cand se congeleaza, de vreo 2-3 ori, dar este foarte buna si simpla

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de Banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mimmi 1

04.08.2011, 12:13

Ce buna e ...merita incercata !

LUK 1

04.08.2011, 15:54

delicioasa

ionela2682 1

04.08.2011, 21:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu banane