Inghetata de cafea

de lilik in Dulciuri, 17 Mai 2011 | 3304 vizualizari

 

pentru o pauza cremoasa si racoroasa...

 

INGREDIENTE

  • 200 ml cafea
  • 300 ml lapte(smantana pt frisca)
  • 100 gr zahar
  • 2 galbenusuri
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cafea:

Batem galbenusurile cu zaharul pana se umfla si devin cremoase apoi se adauga treptat amestecand mereu laptele(smantana) cald si cafeaua.

Amestecam si punem pe foc mic pana incepe sa fiarba,lasam sa dea 2 clocote si dam deoparte(amestecam mereu).

Lasam sa se raceasca apoi dam la congelator si dupa 2 ore amestecam din 30 in 30 de minute.

Servim dupa plac(mie imi place simpla,fara sosuri sau ciocolata rasa).

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

20.05.2011, 08:10

Ce deliciu...vine sezonul si e perfecta

lilik 1

20.05.2011, 14:13

multumesc frumos Ruxy scumpa

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cafea si caramel