Inghetata de capsuni

de RoXx in Dulciuri, 2 Oct 2012 | 893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smantana dulce
  • 1 kg capsune
  • 5 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se spala capsunele, li se inlatura coditele si se paseaza cu blenderul. Se adauga smantana si zaharul si se mai amesteca pana la omogenizare. Compozitia se pune intr-un vas la congelator timp de 2 ore. Dupa ce au trecut cele 2 ore se scoate de la congelator si se amesteca. Apoi se mai lasa la inghetat timp de 5-6 ore (de preferat de seara pana dimineata)


Se serveste rece in zilele toride de vara . Pofta buna :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (17)

Sim0na 1

03.10.2012, 15:11

Ce bunatate!!!

Lau 1

03.10.2012, 15:25

RoXx 1

10.10.2012, 12:50

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!