Inghetata de capsuni

de cristeena20 in Dulciuri, 21 Mai 2014 | 5648 vizualizari

 

pentru prima data fac inghetata in casa si sincer de acum incolo voi mai face , deoarece nu se poate compara aroma si gustul cu cele cumparate. Aceasta inghetata pur si simplu te face sa plutesti..de buna ce e.

 

INGREDIENTE

  • 600 ml frisca lichida
  • 600 gr capsuni
  • 250 gr zahar
  • putin suc de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

 Spalam capsunile cu frunzulite cu tot si abia apoi le rupem de la fruct. Punem fructele intr-un lichidificator si mixam cu robotul pana devine lichid . 

Frisca se tine cateva ore in congelator  apoi o batem bine cu mixerul pana  se intareste. adaugam cativa stropi de lamaie si apoi zaharul treptat, mixand mereu.

 Incorporam sucul de capsuni treptat, amestecand cu o lingura cu miscari de sus in jos, ca la pandispan..

Turnam in forme si dam la congelator. servim cu bucati de capsuni si frunzulite de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni