Inghetata de capsuni cu iaurt

de Criss in Dulciuri, 11 Iun 2013 | 1693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 500 g capsuni
  • 300 ml frisca lichida
  • 300 g iaurt gras
  • 4 linguri zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni cu iaurt:

Capsunile se curata si se spala, apoi se pun in blender impreuna cu zaharul pudra si se mixeaza pana se fac piure.

Frisca se bate spuma, se adauga iaurtul si piureul de capsuni, se pune tot amestecul intr-un vas si se lasa la congelator minim 3 ore.

Din ora in ora e indicat sa spargem acele de gheata formate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:07

delicioasa

Giana 1

14.05.2014, 14:25

Racoritoare

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!