Desert inghetata cu mure si iaurt

de katty in Dulciuri, 25 Iul 2017 | 3337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr mure
  • 30 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 200 ml iaurt
  • 150 gr smantana de frisca
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mure si iaurt:

Trecem rapid murele puse intr-o sita, printr-un jet de apa, apoi le punem pe foc, impreuna cu apa si zaharul. Le lasam sa dea cateva clocote, in timp ce amestecam continuu si incercand sa sfaramam cat mai multe. Fierbem cam 5-7 minute, pana murele se sfarama bine si zaharul s-a topit, apoi dam vasul jos si trecem amestecul printr-o sita pentru a scapa de seminte. Amestecul trebuie sa aiba consistenta unui sirop mai gros. Daca nu este suficient de gros, putem sa il fierbem putin, dupa ce l-am strecurat. Lasam amestecul sa se raceasca, apoi il amestecam cu iaurtul. Batem smantana spuma tare si o amestecam cu compozitia. Punem inghetata intr-un vas cu capac si il dam la congelator. Amestecam din cand in cand, pana se ingheata pentru a nu se forma ace de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mure si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kytz 1

27.07.2017, 12:44

Rocsi 1

27.07.2017, 20:38

Ce yamiii!

Valclaudia 1

21.06.2018, 06:26

ce bine arata! Ce culoare frumoasa!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti