Desert inghetata cu mure si iaurt

de katty in Dulciuri, 25 Iul 2017 | 532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr mure
  • 30 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 200 ml iaurt
  • 150 gr smantana de frisca
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mure si iaurt:

Trecem rapid murele puse intr-o sita, printr-un jet de apa, apoi le punem pe foc, impreuna cu apa si zaharul. Le lasam sa dea cateva clocote, in timp ce amestecam continuu si incercand sa sfaramam cat mai multe. Fierbem cam 5-7 minute, pana murele se sfarama bine si zaharul s-a topit, apoi dam vasul jos si trecem amestecul printr-o sita pentru a scapa de seminte. Amestecul trebuie sa aiba consistenta unui sirop mai gros. Daca nu este suficient de gros, putem sa il fierbem putin, dupa ce l-am strecurat. Lasam amestecul sa se raceasca, apoi il amestecam cu iaurtul. Batem smantana spuma tare si o amestecam cu compozitia. Punem inghetata intr-un vas cu capac si il dam la congelator. Amestecam din cand in cand, pana se ingheata pentru a nu se forma ace de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mure si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

noiinbucatarie 1

26.07.2017, 18:10

Foarte buna si aromata!

kytz 1

27.07.2017, 12:44

Rocsi 1

27.07.2017, 20:38

Ce yamiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

ieri la 21:14

Turta dulce

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort choux a la creme