Inghetata de cirese si Nesquik

de _Alina_ in Dulciuri, 14 Iun 2012 | 2024 vizualizari

 

Ne racorim cu o inghetata?

 

INGREDIENTE

  • 4 oua (mici)
  • 1/2 cana zahar
  • 75 ml apa
  • 75 ml lapte
  • 5 lg cu varf lapte praf
  • 400 g iaurt
  • 100 g cirese fara samburi
  • 1/2 cana Nesquik
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cirese si Nesquik:

1. Preparam un sirop in zahar si apa. Le punem intr-o cratita la foc mic pana ce siropul se ingroasa.


2. Separam albusurile de galbenusuri.


3. Batem albusurile spuma, adaugam siropul fierbinte peste acestea si batem in continuare.


4. Galbenusurile le batem cu laptele intr-o cratita deasupra flacarii (cu grija sa nu se prinda sau sa se faca omleta :) sau pe bain-marie.


5. Turnam galbenusurile peste albusuri si mixam bine.


6. Cernem laptele praf (putin cate putin) in compozitie si mixam bine.


7. Adaugam iaurtul si mixam.


8. Impartiti compozitia in doua sau in trei :D


9. Intr-una din compozitii puneti nesquik-ul si mixati.


10. Ciresele spalate si curatate de samburi le pasati mai grosier in blender si le adaugati in a 2-a compozitie.


11. Puneti compozitiile in forme si dati la congelator 12 h.


12. Puteti sa le serviti separat sau impreuna :P

 

TIPS-URI

1

In loc de Nesquik puteti pune cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cirese si Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

_Alina_ 1

15.06.2012, 07:21

Simona ma bucur tare mult ca iti place!

Maria68 1

15.06.2012, 18:02

foarte buna inghetata

andreea_angelo 1

17.06.2012, 00:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata Amaretto