Inghetata de frisca si mascarpone

de Michelle in Prajituri, 2 Iul 2009 | 9170 vizualizari

 

E super buna....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 500 ml frisca
  • 100 gr,3 lg nuca macinata
  • 2 lg zahar
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de frisca si mascarpone:

Nuca macinata + alunele bucatite + zaharul se pun intr-o cratita pentru a le carameliza.

Mascarpone se freaca bine pana se omogenizeaza,frisca se bate bine (bat). Crema mascarpone+frisca+alunele caramelizate se amesteca bine se adauga si esenta se pune intr-o cutie si se da 2 ore la congelator...mmmm racoroasa si mmmm bunaaaaaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de frisca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

03.07.2009, 07:43

La asa combinatie cred si eu ca este tare buna

Michelle 1

03.07.2009, 11:16

da asa e...foarte buna,racoroasa si hranitoare...

Oana 1

04.07.2009, 00:44

Super combinatia! Felicitari, arata tare bine!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi cu nuca si crema de vanilie cu mascarpone