Spuma de capsuni

de Aletta in Prajituri, 23 Mai 2015 | 3865 vizualizari

 

Azi mi-am propus sa fac ceva dulce si racoros si de ce nu sa profit de sezonul renumitelor capsuni.Am preparat ceva pe atat de simplu si usor de facut pe cat de gustos: SPUMA DE CAPSUNI!

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 5 albusuri
  • 10 linguri de zahar
  • 1 zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Se bate o bezea tare din 5 albusuri cu un praf de sare.

Cand bezeaua e tare se adauga treptat cate 2 linguri de zahar pana la terminarea celor 10 linguri.

Am maruntit capsunile spalate inainte cu o furculita si am pastrat un pic de sos pentru decor.

Am amestecat bezeaua cu capsunile si intr-un pahar de sampanie ca nu am avut boluri de sticla la indemana, am pus sos pe fundul paharului, spuma, sos si iar spuma.

Am ornat cu o capsuna.

 

TIPS-URI

1

Cand se maruntesc capsunile se lasa unele bucati mai mari pentru un aspect mai placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si capsune