Spuma de capsuni

de Aletta in Prajituri, 23 Mai 2015 | 1685 vizualizari

 

Azi mi-am propus sa fac ceva dulce si racoros si de ce nu sa profit de sezonul renumitelor capsuni.Am preparat ceva pe atat de simplu si usor de facut pe cat de gustos: SPUMA DE CAPSUNI!

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 5 albusuri
  • 10 linguri de zahar
  • 1 zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Se bate o bezea tare din 5 albusuri cu un praf de sare.


Cand bezeaua e tare se adauga treptat cate 2 linguri de zahar pana la terminarea celor 10 linguri.


Am maruntit capsunile spalate inainte cu o furculita si am pastrat un pic de sos pentru decor.


Am amestecat bezeaua cu capsunile si intr-un pahar de sampanie ca nu am avut boluri de sticla la indemana, am pus sos pe fundul paharului, spuma, sos si iar spuma.


Am ornat cu o capsuna.


 

TIPS-URI

1

Cand se maruntesc capsunile se lasa unele bucati mai mari pentru un aspect mai placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Aletta 1

24.05.2015, 09:38

va multumesc

Bya Ralu 1

28.05.2015, 21:06

bunnnnnnnnnnnnnn

Aletta 1

29.05.2015, 14:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura lapte de pasare cu capsuni