Inghetata de morcov

de _Alina_ in Dulciuri, 22 Iun 2012 | 1502 vizualizari

 

Azi vin cu inghetata ca sa ne mai racorim :)

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 2 lg zahar brun
  • 200 ml smantana
  • 225 ml suc de morcov (cu pulpa)
  • 2 lg cu varf lapte praf
  • 3 picaturi esenta de portocale (puteti pune coaja de la 1/2 portocala;)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de morcov:

1. Bateti galbenusurile cu zaharul brun pana capata consitenta (5-8 minute) intr-un vas pe bain-marie!


2. Adaugati smantana si lasati 1-2 min, dupa care luati vasul de pe aburi.


3. Lasati compozitia sa se raceasca putin, adaugati sucul de morcov si amestecati.


4. Cerneti laptele praf in compozitie si omogenizati.


5. La final puneti esenta de portocale (sau coaja) si amestecati.


6. Puneti intr-o forma si dati la congelator 12 h.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti suc de morcovi, puteti fierbe 200-300 g morcov, ii faceti piure si ii puneti in compozitie ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

_Alina_ 1

23.06.2012, 13:54

Multumesc Mamaie

mimmi 1

23.06.2012, 17:57

merge o inghetata pe caldura asta si daca e cu morcovi e yummy yummy mai ales ca ne ajuta morcovii sa ne bronzam mai frumos ...

_Alina_ 1

24.06.2012, 09:48

ai mare dreptate mimmi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de morcovi