Inghetata de morcov

de _Alina_ in Dulciuri, 22 Iun 2012 | 1629 vizualizari

 

Azi vin cu inghetata ca sa ne mai racorim :)

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 2 lg zahar brun
  • 200 ml smantana
  • 225 ml suc de morcov (cu pulpa)
  • 2 lg cu varf lapte praf
  • 3 picaturi esenta de portocale (puteti pune coaja de la 1/2 portocala;)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de morcov:

1. Bateti galbenusurile cu zaharul brun pana capata consitenta (5-8 minute) intr-un vas pe bain-marie!


2. Adaugati smantana si lasati 1-2 min, dupa care luati vasul de pe aburi.


3. Lasati compozitia sa se raceasca putin, adaugati sucul de morcov si amestecati.


4. Cerneti laptele praf in compozitie si omogenizati.


5. La final puneti esenta de portocale (sau coaja) si amestecati.


6. Puneti intr-o forma si dati la congelator 12 h.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti suc de morcovi, puteti fierbe 200-300 g morcov, ii faceti piure si ii puneti in compozitie ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

_Alina_ 1

23.06.2012, 13:54

Multumesc Mamaie

mimmi 1

23.06.2012, 17:57

merge o inghetata pe caldura asta si daca e cu morcovi e yummy yummy mai ales ca ne ajuta morcovii sa ne bronzam mai frumos ...

_Alina_ 1

24.06.2012, 09:48

ai mare dreptate mimmi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulion

de Lau 9

la 13:00

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

 Salau cu prosciutto ,rosii uscate si usturoi

ieri la 23:56

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de morcovi