Inghetata de pepene galben

de Miha in Dulciuri, 6 Aug 2009 | 3944 vizualizari

 

De fiecare data cand mergem la cumparaturi,copilasii mei si-au facut un ritual in a papa inghetata.
Robert e cel care alege aroma,de fructe de cele mai multe ori.Desi el nu mananca nici un fel de fruct,probabil vrea sa testeze gusturi. :))
Cea de pepene galben le-a placut tare mult,asa incat mi-am zis:"de ce nu?" Si iata ce-a iesit.
Pepenele,din pacate,l-am nimerit cam verde,dar a fost bun,dulce si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben (mic)
  • 125 g iaurt Cremosso
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura (plina ochi) miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor.


Cu mixerul vertical,am zdrobit bucatile de pepene si am mixat pana am obtinut o pasta fina.


Am dat la congelator si am mai mixat o data,dupa vreo 2 ore si inca o data dupa vreo alte 2. :)


Am taiat un alt pepene in jumatate,l-am curatat de samburi si l-am umplut cu inghetata.Am decorat cu putina ciocolata topita si am papat cu pofta. :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ANCA 1

07.08.2009, 11:55

miha, de care frisca lichida folosesti la inghetate?

Miha 1

07.08.2009, 12:00

De obicei folosesc frisca lichida Milli.Dar am facut si cu Meggle si a fost la fel de buna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru"MAMA"