Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze

de lia maria in Dulciuri, 21 Apr 2011 | 3576 vizualizari

 

Si pentru ca azi este o zi speciala pentru mine…, va servesc cu drag, o cupa cu inghetata de vanilie si fructe de coacaze.

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 350g zahar
  • 2  budinci vanilie
  • 1L lapte

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze:

Separam galbenusele de albuse.

Galbenusele cu 200g zahar le frecam pana devin spuma, apoi adaugam budincile si incet incet incorporam si laptele. Punem compozitia la fiert pana se ingroasa putin, amestecand din cand in cand., dupa care o lasam sa se raceasca.

Separat batem albusurile cu restul de zahar si incorporam bezeaua in prima compozitie.

Punem intr-un recipient cu capac si dam la congelat.

Sevim simpla , cu un toping sau fructe deasupra… oricum e grozava! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

21.04.2011, 23:18

O minunatie...pentru asa o zi speciala! Lia draga mea...La Muuulti Ani din toata inima! Sa fii fericita! Un Paste cu bucurie iti doresc cu multa liniste in suflet si in viata!

diaconta 1

21.04.2011, 23:19

La multi ani Lia mii de pupici si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata
iar cu inghetata m-ai lovit in punctul sensibil

adry88 1

31.05.2011, 16:23

tare bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "cu ce ai..."