Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Si pentru ca azi este o zi speciala pentru mine…, va servesc cu drag, o cupa cu inghetata de vanilie si fructe de coacaze.
Separam galbenusele de albuse.
Galbenusele cu 200g zahar le frecam pana devin spuma, apoi adaugam budincile si incet incet incorporam si laptele. Punem compozitia la fiert pana se ingroasa putin, amestecand din cand in cand., dupa care o lasam sa se raceasca.
Separat batem albusurile cu restul de zahar si incorporam bezeaua in prima compozitie.
Punem intr-un recipient cu capac si dam la congelat.
Sevim simpla , cu un toping sau fructe deasupra… oricum e grozava! Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult