Inghetata din banane

de Mama_Lizica in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 3127 vizualizari

 

Este o inghetata pe care am descoperit-o de curand, este foarte fina si cremoasa si poate fi asortata cu diverse toppinguri, dupa gust si imaginatie. Inghetata de baza are un singur ingredient: bananele si o poti consuma asa. Textura e foarte fina, e dulce de la zaharul din banane si foarte aromata. Eu am adaugat si ciocolata topita, care a rezultat in chocolate chips.

 

INGREDIENTE

  • 6 banane foarte coapte
  • 1 ciocolata neagra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din banane:

Cureti bananele de coaja, le tai in cate 2-3 bucati si le pui la congelator intr-o punga. Cand sunt inghetate, le scoti si le pui in blender (sau le pisezi cu ciocanul de bucatarie ori facaletul, daca nu ai blender). Topesti ciocolata pe baie de aburi si o torni peste bananele mixate. Le amesteci putin cu blenderul si servesti.

 

TIPS-URI

1

In loc de ciocolata poti pune miere, pentru o varianta mai slab calorica.

2

Poti adauga dupa dorinta: stafide, fructe uscate, nuci, alune, fulgi de ciocolata, siropuri, unt de arahide etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

marcela1979 1

04.07.2014, 08:11

La multi ani!

mihaelar63 1

04.07.2014, 23:33

La multi ani !!!

Rocsi 1

04.07.2015, 10:36

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajiura cu ciocolata si nuca