Inghetata din banane

de Mama_Lizica in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 3337 vizualizari

 

Este o inghetata pe care am descoperit-o de curand, este foarte fina si cremoasa si poate fi asortata cu diverse toppinguri, dupa gust si imaginatie. Inghetata de baza are un singur ingredient: bananele si o poti consuma asa. Textura e foarte fina, e dulce de la zaharul din banane si foarte aromata. Eu am adaugat si ciocolata topita, care a rezultat in chocolate chips.

 

INGREDIENTE

  • 6 banane foarte coapte
  • 1 ciocolata neagra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din banane:

Cureti bananele de coaja, le tai in cate 2-3 bucati si le pui la congelator intr-o punga. Cand sunt inghetate, le scoti si le pui in blender (sau le pisezi cu ciocanul de bucatarie ori facaletul, daca nu ai blender). Topesti ciocolata pe baie de aburi si o torni peste bananele mixate. Le amesteci putin cu blenderul si servesti.

 

TIPS-URI

1

In loc de ciocolata poti pune miere, pentru o varianta mai slab calorica.

2

Poti adauga dupa dorinta: stafide, fructe uscate, nuci, alune, fulgi de ciocolata, siropuri, unt de arahide etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

marcela1979 1

04.07.2014, 08:11

La multi ani!

mihaelar63 1

04.07.2014, 23:33

La multi ani !!!

Rocsi 1

04.07.2015, 10:36

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Tort Maimutica Ionut