Inghetata "Lapte de pasare"

de mihaelaM in Dulciuri, 27 Mai 2011 | 3854 vizualizari

 

buna rau aceasta inghetata am vazut-o o data pe un sait,nu mai stiu unde si acum ia cam venit randul,bunaaaaaaa

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 500 ml frisca hulala
  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 5 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata "Lapte de pasare":

Punem laptele la fiert.


Galbenusurile le frecam cu 100 g zahar, apoi le punem peste laptele fiert si amestecam pana ce se ingroasa,apoi il lasam sa se raceasca(la temperatura camerei)


Batem albusurile spuma dupa care adaugam restul de zahar si zaharul vanilat si batem bine pana se topeste zaharul(eu l-am facut pudra)apoi punem peste ouale si laptele rece si amestecam.(eu am folosit un ceaun)


Frisca o batem si pe ea si o amestecam in restul de compozitie.


Punem in pahare de plastic si le punem in congelator pana ingheata.POFTA BUNA!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata "Lapte de pasare"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mirela0911 1

29.05.2011, 22:41

cred ca e tare buna, tb sa o incerc si eu

mihaelaM 1

30.05.2011, 12:13

incearc-o cu incredere ca e super,buna rau

alinutzika 1

31.07.2011, 17:15

trebuie sa fie delicioasa...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Inghetata asortata