Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta siteul Bucataras.ro
Punem intr-un vas iaurtul,zaharul,grisul, aromele si 8 oua batute si amestecam bine.Ungem o tava cu unt topit apoi punem 4 foi de placinte in asa fel incat sa acopere si marginile tavii .
Ungem foile cu unt apoi punem 3 polonice de iaurt ,stafide ,punem foaie de placinta pe mijloc, ungem cu unt apoi iaurt si tot asa pana se termina iaurtul.
Adunam marginile si punem 3 foi de placinte capac, intepam cu un cutit foile de deasupra, apoi cele 2 oua ramase le batem cu 4 linguri de smantana si punem deasupra peste placinta.Dam placinta la cuptor pentru 1-2 ore
Cand este gata pudram cu zahar si lasam la racit.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult