Inghetata tiramisu

de diaconta in Dulciuri, 27 Iun 2016 | 5229 vizualizari

 

Am promis că mai vin cu o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am folosit mascarpone în compoziţie,a fost şi foarte cremoasă.
Chiar dacă căldura teribilă mi-a cam sabotat şedinţa foto,am avut un motiv bun să manânc repejor îngheţata,era păcat să se topească.
Pentru că ştiam că n-o să ma pot abţine,având în vedere că ador îngheţata,am înlocuit zahărul  cu Green Sugar ,care este un îndulcitor natural 100%,cu zero calorii şi zero indice glicemic.

 

INGREDIENTE

  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida (Pilos de la Lidl am avut eu)
  • 3 linguri smântâna
  • 2 linguri îndulcitor Green Sugar(sau zahar obişnuit)
  • 3 lingurite ness cafe
  • 100 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata tiramisu:

Am amestecat foarte bine cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin lapte.

Am mixat mascarponele cu restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna.

Peste mascarpone am adaugat cafeaua si la final frisca batuta spuma.

Am pus îngheţata în caserola şi am lasat-o la congelator câteva ore.

S-aveti poftă!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

DIANA B 1

12.07.2017, 08:43

Deliciu intr-o cupa!

nuky 1

12.07.2017, 14:41

Sa inteleg ca nu face ace?Nu zici nimic de faptul ca se scoate din congelator din 30 in 30 ' si se amesteca.Cu stima, Violeta
p.s.astept raspuns de la cei care au laudat-o si au facut-o.

diaconta 1

13.07.2017, 11:44

Nuky_Violeta,eu nu am amestecat in ea si nu a facut ace.
Dupa cum se observa din poze,a fost foarte cremoasa avand mascarpone in compozitie.
Acolo unde a fost cazul,am scris in reteta ca se scoate de la congelator si se amesteca.
Asta a fost pana cand sa am masina de inghetata.
O zi buna iti doresc.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Moelleux de chocolat