Inghetata tiramisu

de diaconta in Dulciuri, 27 Iun 2016 | 1563 vizualizari

 

Am promis că mai vin cu o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am folosit mascarpone în compoziţie,a fost şi foarte cremoasă.
Chiar dacă căldura teribilă mi-a cam sabotat şedinţa foto,am avut un motiv bun să manânc repejor îngheţata,era păcat să se topească.
Pentru că ştiam că n-o să ma pot abţine,având în vedere că ador îngheţata,am înlocuit zahărul  cu Green Sugar ,care este un îndulcitor natural 100%,cu zero calorii şi zero indice glicemic.

 

INGREDIENTE

  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida (Pilos de la Lidl am avut eu)
  • 3 linguri smântâna
  • 2 linguri îndulcitor Green Sugar(sau zahar obişnuit)
  • 3 lingurite ness cafe
  • 100 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata tiramisu:

Am amestecat foarte bine cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin lapte.


Am mixat mascarponele cu restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna.


Peste mascarpone am adaugat cafeaua si la final frisca batuta spuma.


Am pus îngheţata în caserola şi am lasat-o la congelator câteva ore.


S-aveti poftă!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

DIANA B 1

12.07.2017, 08:43

Deliciu intr-o cupa!

nuky 1

12.07.2017, 14:41

Sa inteleg ca nu face ace?Nu zici nimic de faptul ca se scoate din congelator din 30 in 30 ' si se amesteca.Cu stima, Violeta
p.s.astept raspuns de la cei care au laudat-o si au facut-o.

diaconta 1

13.07.2017, 11:44

Nuky_Violeta,eu nu am amestecat in ea si nu a facut ace.
Dupa cum se observa din poze,a fost foarte cremoasa avand mascarpone in compozitie.
Acolo unde a fost cazul,am scris in reteta ca se scoate de la congelator si se amesteca.
Asta a fost pana cand sa am masina de inghetata.
O zi buna iti doresc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudele cu branza si stafide