Crinkles cu cacao si cardamon

de katty in Dulciuri, 4 Ian 2016 | 626 vizualizari

 

Chiar daca a trecut Craciunul , o portie de crinkles nu strica .

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina alba
  • 4 linguri cacao
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3/4 cana zahar
  • 1/4 cana ulei
  • 2 oua
  • cardamon pudra
  • zahar pudra pentru tavalit bilutele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crinkles cu cacao si cardamon:

Toate ingredientele in afara de zaharul pudra le punem intr-un castron(mai intai pe cele uscate, apoi pe cele umede). Amestecam bine compozitia si o dam la rece pentru cel putin o ora. Luam cu o lingurita din aluat si formam bilute cat mai egale, pe care le tavalim prin zaharul pudra. Le asezam in tava pe hartie de copt, lasand spatiu intre ele. Dam tava la cuptorul preincalzit la temperatura medie. Le coacem aprox 10-12 minute, pana prajituricile crapa, dar raman usor moi. Scoatem tava din cuptor si le lasam sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crinkles cu cacao si cardamon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

04.01.2016, 19:10

Ce mult imi plac!

MotanLaOale 1

05.01.2016, 09:54

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)