Inghetata vanilie

de Georghiouadriana23 in Prajituri, 26 Apr 2014 | 2209 vizualizari

 

Inghetata vanilie buuuuuna buna

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri
  • 200 gr zahar
  • 500 ml lapte
  • 500 ml frisca
  • esenta de vanilie
  • ciocolata rasa,sau orice altceva pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata vanilie:

Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin cremoase.

Adaugam laptele putin cate putin si mixam in continuare.Punem compozitia la fiert,la foc mic,cam 5-6 minute (nu mai mult pt ca se taie).

Luam de pe foc si adaugam vanilia.Amestecam bine si dam la frigider pt a se raci.Intre timp batem frisca si adaugam peste crema (dupa ce s.a racit foarte bine).

Punem in caserole,pahare,cupe (fiecare ce are si cum ii place) si dam la congelator :* 

hihihi,sa serviti cu placere !

TIPS-URI

1

Eu am ornat pe deasupra cu ciocolata rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata vanilie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie