Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Inghetata vanilie buuuuuna buna
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin cremoase.
Adaugam laptele putin cate putin si mixam in continuare.Punem compozitia la fiert,la foc mic,cam 5-6 minute (nu mai mult pt ca se taie).
Luam de pe foc si adaugam vanilia.Amestecam bine si dam la frigider pt a se raci.Intre timp batem frisca si adaugam peste crema (dupa ce s.a racit foarte bine).
Punem in caserole,pahare,cupe (fiecare ce are si cum ii place) si dam la congelator :*
hihihi,sa serviti cu placere !
1
Eu am ornat pe deasupra cu ciocolata rasa
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult