Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.

de dicarmencitta1957 in Porc, 23 Feb 2010 | 4155 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 12 mici de porc.
  • 2 inimi de porc.
  • 1 salata verde mare.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 1 ardei rosu gras.
  • 5 sau 6 surimi.
  • sare,
  • piper boabe roz,
  • tarhon verde  si alte condimente,la alegere.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.:

Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat deoarece mici se fac mai repede si sunt mai fragezi.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc,pe care o vom tine o idee mai mult pe gratar.Cand sunt gata le vom pune pe o farfurie sau platou cu o garnitura de Gnochi di patate.


Acesti Gnochi di patate,se gasesc la Carrefour,sunt intr-o cutie si se vor fierbe,conform cu indicatiile de pe cutie.Sunt foarte gustosi,este o garnitura foarte buna pentru mici si inima de porc.Separat vom face si salata verde cu ridichi,ardei gras rosu si surimi.Este o salata foarte buna pentru acest fel de mancare.Toate aceste preparate le vom asezona cu condimentele care ne plac mai mult.Eu personal pun sare,piper roz si tarhon uscat.Pofta buna !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

23.02.2010, 21:27

Asa este,aveti dreptate pentru ei sunt portiile.Mama bucatareste pentru ei in fiecare zi.

Teo 1

23.02.2010, 22:04

felicitari ,pt. ca reusesti sa faci din fiecare masa sarbatoare!

Oana 1

23.02.2010, 23:11

Foarte bine arata!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Creveti, surimi, mazare si taitei de orez